16.3.-17.3.2013 Jopolit kolme viikkoa ja Jari Kantoluodon semma

Ennen Kirkkonummelle suunnistamista kävin lauantaina Jari Kantoluodon seminaarissa Röykässä. Tuttujakin oli tullut paikalle sekä kuuntelemaan että harjoituskoirakoksi. Harmitti, että en päässyt Jopon kanssa osallistumaan, mutta joku toinen kerta sitten. Seminaari oli hyvä ja uusia ajatuksia herättävä. Päivä meni mukavasti auringonpaisteesta ja hyvästä koulutuksesta nauttien.

FI MVA FI VPVA Tomeran Bulla BH IPO1 JK2 TK1

Seminaarin jälkeen ajoin pentujen luokse Kirkkonummelle. Voi, että ne oli suloisia ja kasvaneet viikossa lisää. Nyt ne jo kävelivät, leikkivät, murisivat ja haukkuivat. Annoimme niille jauhelihaa syötäväksi ja sehän niille maistui. Pääsivät vielä olohuoneeseen pomppimaan. Lauantai-ilta hurahti nopeasti pentujen touhuja seuratessa ja niitä valokuvatessa.

Sunnuntaina heti herättyäni, piti mennä ihasetelemaan pentuja. Niitä voisi vain katsoa loputtomasti. Pentuja katsellessa unohtuu kaikki maailman murheet ja huolet, on ne niin hellyyttäviä. Sunnuntai alkoi kääntymään kohti iltaa ja minun oli aika lähteä kotiin. Ensi viikonloppuna taas näen Jopoleita.

Viikonlopun otoksia löytää Picasasta. Alla pari viikonlopun kuvaa:
2 kommenttia: