29.3.-1.4.2013 Pääsiäinen

Kiitos Salosille, että saatiin tulla viettämään pääsiäistä teille <3 Sain olla pentusten kanssa neljä päivää, ne on kyllä kehittyneet niin valtavasti viikon aikana. Pomppivat menemään ihan kauheella vauhdilla ja purevat naskaleilla niin, että sattuu. Meillä oli mukana myös Reiska ja Piki, joiden kanssa Vesa lenkkeili ahkerasti. Vesalla oli ollut makupalaa lenkillä verkkareiden taskussa mukana. Taskuun oli jäänyt joku Frolicin palanen. Lenkin jälkeen Vesa jätti housut Jopon huoneeseen ja varmaan voitte arvata, miten siinä kävi. Jopolla tuota ruokahalua tällä hetkellä riittää, joten kun menin huoneeseen käymään, oli verkkarit lattialla ja taskussa reikä. Oma moka, mitäs jätti :)

Sai se Vesa napattua muutaman oikein onnistuneen kuvankin lenkiltä. Lisää löytyy Picasasta

Mummo lumessa

Tänä viikonloppuna vierailijoita oli kaikkina päivinä ja parhaana päivänä neljä. Pennut näyttivät sekä parhaansa että pahimman puolensa. Perjantaina pennut olivat niin väsyneitä, että nukkuivat melkein koko vierailun ajan. Lauantaina taasen virtaa riitti ja näytettiin myös ne riiviöpuolet. Saa nähdä, mitä pennuista tulevaisuudessa tulee.

Päätettiin Petin kanssa, että otan Jopon kotiin mukaani maanantaina, koska se ei enää imetä pentuja kovinkaan paljoa. Jopo on moderniäiti, joka haluaa työn pariin mahdollisimman nopeasti lasten jälkeen ;) Pennuille jää leikkitädiksi Illi ja kumppanit. Alan pikkuhiljaa kuntouttamaan Jopoa ja treenaamaan, kun ollaan kunto saatu kohdilleen sekä tissit takaisin normaaleiksi.

Vaikka ei tullut ulkoiltua kovinkaan paljoa, oli pääsiäinen oikein mukava; sai touhuta pentujen kanssa, viettää aikaa kummitytyön kanssa, tutustua uusiin ihmisiin ja nauttia hyvästä ruuasta. Kiitos perhe-Salonen!

Pentukuvia päivitetty myös Picasaan

Mä syön tän!

Kamera ei enää pysy pentujen mukana

Söpötys

Väsyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti