12.-14.4.2013 Pentujen luovutus

Pennut tulivat lauantaina seitsemän viikkoa ja sehän tarkoittaa sitä, että ne ovat luovutusikäisiä. Minun oli tarkoitus tehdä perjantaina töitä kotoa ja lähteä hyvissä ajoin ajelemaan kohti Kirkkonummea viettämään viimeiset hetket pentujen kanssa. Toisin kävi, teknisten asioiden vuoksi, jouduin menemään työpaikalle, koska minun piti hoitaa yksi asia vielä perjantaina. Onneksi siinä ei mennyt kauaa ja pääsin lähtemään töistä hyvissä ajoin. Koukkasin Jumbon Stockan kautta ja siitä huristelin Jopoleiden luokse.

Petin tullessa kotiin otettiin pennut ulos ja Jopo niiden seuraksi. Vielä ne sitkeästi yrittivät mennä tisseille, mutta eihän sieltä mitään enää tullut. Jopokin alkoi leikkimään niiden kanssa. Äiti oli vain välillä hieman kovakourainen tassunsa kanssa, kun läpsi sillä pentuja. Kärsivällinen se kyllä niiden kanssa oli; vaikka yksi roikku hännässä, toinen jalassa ja kolmas poskessa, niin ei se niille sanonut mitään. Onko se sitten hyvä asia vai ei :) Kuvia en perjantaina saanut, kun minulla oli edellisellä kerralla unohtunut kamera Kirkkonummelle ja siitä oli akku loppu, joten se oli latauksessa.

Lauantaiaamuna olimme hereillä jo hyvissä ajoin; kiitos kummitytölleni :) Ensimmäiset pennunhakijat tulivatkin ennen yhtätoista. Siitä ne sitten lähti yksi kerrallaan. Kyllähän siinä hieman suru tuli, kun Jopolit lähtivät yksi toisensa jälkeen uuuteen kotiin. Eihän niitä toisaalta olisi enää kauaa kestänyt, kun olivat jo nyt aikamoisia termiitti purijoita. Tiedän, että jokainen Jopoli sai varmasti hyvän ja rakastavan kodin.

Jäljelle jäi vielä kaksi pentua vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Vaaleansinistä tultiin hakemaan sunnuntaina, koska lauantaina haku olisi mennyt niin myöhäiseksi. Omistajarukka ei saanut pentuaan vielä, kun me lähdettiin miesten kanssa ulos syömään ja sen jälkeen baariin :) No hyvää kannattaa odottaa :D Vaaleanpunaisella ei vielä ole omaa kotia, se jäi Petin hellään huomaan.

Tunnelmat pentujen luovutuksen jälkeen :)
Kiitos Petille siitä, että sain tulla viikonlopuiksi heille viettämään aikaa pentujen kanssa. Sain olla Jopoleiden kanssa niin paljon kuin vain pysytin. Eikä minua haitannut, että "jouduin" siivoamaan pentujen alusia ;) Jotainhan "vuokran" eteen piti tehdä. Jopo sai varmasti hyvää hoitoa ja huolenpitoa Petin luona. Nyt Jopo näyttää tiputtavan kaikki karvansa, siis todella kaikki karvansa. Sillä näkyy ihoa karvan läpi sieltä sun täältä, mutta tuo lienee normaalia pentujen jälkeen.

Picasasta löytyy viimeiset kuvat Jopoleista. Alla vielä kuva jokaisesta pennusta virallisine nimineen ja blogi linkkeineen:

Tomeran Ihku (vaaleanpunainen)

Tomeran Indie (lila)


Tomeran Indigo (keltainen), blogi: http://hurmaaja.blogspot.fi/

Tomeran Ioliitti (punainen), blogi: http://blog.faunastic.com/

Tomeran Inferno (nauhaton), blogi: http://valkuainen.blogspot.fi/

Tomeran Ismo (Ihan Sama Mulle Oikeesti, vaaleansininen), blogi: http://wimbulanrakkauwet.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti