16.2.2014 Tokokoe alokasluokka Riihimäki

Tänään oli vuorossa toinen meidän tokokoe. Koe oli samassa paikassa kuin viimeksi eli Riihimäellä Naurava Koira hallissa ja tuomarikin oli sama eli Hannele Pörsti. Tällä kertaa koe aloitettiin EVL-luokasta ja meidän luokka piti alkaa 13:00, mutta aikataulu oli  myöhässä reilusti. Olimme paikalla hyvissä ajoin, joten seurasimme koko avoimen luokan ennen omaa luokkaamme.

Meitä oli alokasluokassa kilpailemassa yhdeksän koirakkoa. Tällä kertaa paikallaolo otettiin kolmen koiran erissä. Olimme Jopon kanssa tokavikoja eli olimme viimeisessä paikallaoloryhmässä. Tällä kertaa luoksepäästävyys meni hieman paremmin; Jopo istua kökötti tuomarin tullessa katsomaan sitä. Harjoiteltiin tätä kerran hallilla ja näytti muistavan, että pitää pysyä paikallaan :) Hieman haukahteli siinä väliajalla, mutta ei läheskään niin paljoa kuin viimeksi. Ennen maahanmenoa haukahti kerran, silti saatiin kymppi siitä :)

Seuraamiset oli ok vaikkakaan ei vapaana seuraamisessa pysähtymisessä istunut. En tiedä, mikä aivopieru se oli. Molemmista seuraamisista tuli kasi. Uskon, että tuon parempaa emme tokosta tule saamaan, koska on tiivis ja nojaa paikoitellen :) Nyt ei haukkunut kesken suorituksen kummassakaan seuraamisessa. Maahanmenossa ei mun mielestä tapahtunut mitään isompaa. Luoksetulossa jäi hieman vinoon sivulletulossa. Seisomisessa olisi voinut olla nopeampi mielestäni ja ei istunut heti ekalla käskyllä viereen. Estehyppy ja seisominen oli kunnossa. Kokonaisvaikutelmasta saatiin seiska ja siihen varmaan vaikutti haukkuminen liikkeiden välillä :)

Kokonaispisteet olivat 176 ja näin ollen ykköstulos. Sijoituttiin vielä toiseksi kaiken lisäksi. Tulokset on kotisivuilla ja video alla. Valitettavasti videosta loppu virta seisomisen loppuosassa ja näin ollen hyppy ei tullut videolle.


Palkintopalli poseeraus vielä loppuuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti