11.-12.4.2014 Treeniviikonloppu

Hanna ja Laku (Jopon poika Tomeran Inferno) tulivat meille kyläilemaan viikonlopuksi. Hanna oli ilmoittanut Lakun lauantaille viettitestiin Veikkolaan ja sunnuntaina hän oli menossa Outi Hermiön jälkisemmaan Hyvinkäälle. Tottahan toki minä tarjosin majapaikkaa meillä, kun tänne päin olivat tulossa. Hannan auto kaartoi perjantaina meidän pihaan viiden jälkeen. Lakulla riitti vauhtia ja virtaa sisään tullessa. Ihmettelemistä oli leluissa, joita meillä on koirille lattialla. Siinä se hetki menikin, kun piti miettiä, millä lelulla sitä leikkisi.

Meillä oli oman treeniporukan hallivuoro kahdeksalta Veikkolassa ja menimme sinne vielä illalla. Hallilla otin Jopolla tottista ja purut, kun Teemukin tuli paikalle. Lakukin pääsi tositoimiin Teemun kanssa. Lakulla oli intoa kuin pienessä kylässä ja aina ei Hannakaan pysynyt pystyssä Lakun perässsä. Teemun kommentti oli, että sehän on jopa parempi kuin äitinsä. Näin ollen jalostuksessa on onnistuttu, kun jälkeläinen on parempi ;) Kotiin tullessa painuimme melko pian pehkuihin, kun seuraavana aamuna oli aikainen herätys.

Aamulla suuntasimme nenämme kohti  Veikkolaa ja viettitestiä, joka pidettiin Piskipajan hallissa. Testaajana oli maalimies Jussi Sairanen. Aluksi Jussi piti pienen johdannon aiheesta ja kertoi testin tarkoituksesta. Koirakoita oli ilmoittautunut vain kahdeksan: alkaako suosio hiipua vai oliko niin paljon päällekkäisiä tapahtumia, jotka verottivat osallistujia. Lakun vuoro oli pienen tauon jälkeen. Laku tulla kaahotti tutun oloisesti kohti kenttää. Eipä tuo ehtinyt mitään vieraita paikkoja tai ihmisiä ihmettelemään, kun oli kiire päästä hommiin. Laku hoiti hienosti homman kotiin ja Hannakin pysyi pystyssä :) Testaajan mielestä Lakussa viettiä on ja siitä olisi myös suojeluun.Katsoimme vielä loput koirat ennen kuin aloimme suuntaamaan kohti Kauklahtea. Kävimme vain suorittamassa välitankkauksen. Saavuttuamme Kauklahden kentälle paikalla oli jo osa meidän treeniporukasta ja loput saapuivat paikalle pikkuhiljaa. Otin Jopolla todet; viilaamista vielä on, mutta kyllä se nyt huomattavasti paremmalta näyttää kuin viime syksynä :) Lakukin pääsi Sarin oppiin tottistelemaan ja Hanna saikin hyviä treenivinkkejä Sarilta. Kiitos Sari!

Hommat jatkuivat puruilla. Tänään kaikilla koirakoilla oli onnistuneet treenit. Lakukin pääsi puruhommiin Teemun kanssa. Pikkupojalla oli kyllä rankka viikonloppu, mutta hyvin tuo jaksoi. Kotona ehtii nukkumaan :) Otin joitain kuvia treeneistä, jotka löytyvät: kuvat.fi:stä. Alla vielä pari kuvaa Lakusta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti