Tomeran Lilja Lumikki Lapislatsuli "Pösö"

Niinpä siinä sitten kävi, että Jopon ainokainen pentu tuli minulle. Nimeksi valikoitui Pösö, joka on lyhenne Peugeotista; ei sen automerkin mukaan vaan Peugeot on valmistanut myös pyöriä, sopii siis teemaan :) Olisin voinut tuoda pennun ja Jopon meille jo aikaisemmin, mutta halusin, että se olisi syntymäkodissaan seitsemän viikkoiseksi asti. Näin ollen luovutus oli viime viikon lauantaina. Vielä viimeisenä lauantaina Heidi tuli moikkaamaan penneliä ennen kuin lähdettiin kohti kotia.

Ennen kotiinmenoa "piti" käydä kentän kautta, kun sopivasti treenit olivat alkamassa siellä. Tosin penneli oli aika väsynyt, kun Heidi oli väsyttänyt sen leikkimällä ennen kentälle lähtöä. Eipä tuo mitään ihmeellistä tuumannut kentästä tai siitä, että piiska paukkui ja koirat haukkui. Siinä sen nakotti sylissä ihmetellen kentän menoa. Yhteiskuva otettiin myös tulevan maalimiehen kanssa.


Nähtiin myös Heidin ja Indin tottikset. He olivat edistyneet tosi paljon! Heidi on käynyt Sarin opissa aina silloin tällöin Kauklahdessa ja tämä on kyllä tuottanut tulosta. Kiitos Sari!

Heidi ja Indie tottistaa
Kentältä matka jatkui kotiin. Päästin pennelin ensin tutustumaan tulevaan kotiin ja sehän tepsutteli häntä pystyssä sisälle kuin vanha tekijä. Nuuskittiin paikat läpi ja näin oltiin kotiuduttu. Ensimmäinen yö meni myös hyvin, mitä nyt omistaja ehkä nukkui "koiran unta" :)

Ensimmäinen viikko on mennyt hyvin. Ollaan leikitty, otettu ruoalla "tottista" eli opeteltu eri liikkeitä (istu, maahan, seiso), "jälkeä" tehty sekä tutustuttu toisiimme. Isoon cityyn tutustuttiin äitien päivänä, kun käytiin Länsi-Pasilassa Vesan äidin luona. Oikein kivalta pakkaukselta Pösö vaikuttaa; on ahne, saalistaa sekä taistelee patukasta. Katsotaan, mitä tuosta isona tulee. Muuten ollaan eletty normi pentuelämää, pienet terävät naskalihampaat löytyvät milloin mistäkin; lahkeesta, reidestä, kädestä, nilkasta jne. Hirveitä räähkäkohtauksia saadaan ennen nukahtamista ja silloin on vaarassa jäädä kaikki liikkuva tai liikkumaton naskalihampaiden kohteeksi. On se silti ihana pikku Pösö vaikka välillä osaa olla rasittava.

1 kommentti:

  1. On se kyllä söpö tuo pikku hirviö!
    Kiitos tosiaan Sarille aivan älyttömästi ja Mimmalle myös!!

    VastaaPoista